U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Koken met thee: frisse couscous
- Geplaatst op
- Door Guus Kroes
- Geplaatst in Koken met thee
- 0
Maak gebruik van onze kruidenthee Marokkaanse Munt om een heerlijke, frisse mintachtige couscous op tafel te zetten. Lees hier verder het recept.
Maak gebruik van onze kruidenthee Marokkaanse Munt om een heerlijke, frisse mintachtige couscous op tafel te zetten. Trek ong. 500 ml Marokkaanse Muntthee zoals aangegeven op de verpakking. Voeg vervolgens een beetje sap toe van een ½ sinaasappel en 1 groentebouillon-blokje. Brengt het weer aan de kook totdat de bouillon is opgelost. Laat het nog 3 minuten inkoken en voeg daarna de couscous toe en roer het goed door. Dek de couscous af met een deksel, kook het zoals aangegeven staat op de verpakking en laat de couscous de thee opnemen.
Tip: Serveer de couscous met op de huid gebakken vis zoals zeebaars, rode mul of kabeljauw.
Eet smakelijk!
Bron: Koken met thee - Frank van der Zande
Reacties
Wees de eerste om te reageren...