U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Koken met thee: kaasfondue
- Geplaatst op
- Door Guus Kroes
- Geplaatst in Koken met thee
- 0
Gebruik onze zwarte thee (lapsang souchong) voor een unieke kaasfondue. Lees hier wat u verder nodig heeft voor deze lekkere traktatie.
Meng 1 eetlepel limoensap, 100 ml witte wijn en 1 eetlepel maïzena. Pak een (gietijzeren) pan en breng dit maïzenamengsel, 200 ml Lapsang Souchong thee en de kaas (bijv. een mix van Emmenthaler en Gruyère) al roerende aan de kook totdat het een gladde massa wordt.
Vijzel 1 theelepel Lapsang Souchon theeblaadjes tot stof en voeg deze toe aan de fondue. Als de fondue te dik wordt kun je hem met witte wijn of thee verdunnen.
Eet smakelijk!
Bron: Koken met thee - Frank van der Zande
Reacties
Wees de eerste om te reageren...