Ditmaal maken we een voorgerecht met vis en Japanse groene thee (Japan Sencha). Heerlijk om uw diner mee te beginnen. Lees hieronder hoe we te werk zijn gegaan.
Speciaal voor de zomer zullen we enkele heerlijke cocktails met thee onthullen. De eerste cocktail is een mix van kamillethee, honing en bourbon (whiskey). Lees hier hoe je het maakt.
Deze ijssoort is enorm lekker maar toch nauwelijks te verkrijgen in supermarkten en/of ijssalons. De eerste keer dat ik het proefde was ik meteen verkocht. Nu ben ik erachter gekomen hoe je het ijs thuis kunt maken en dat blijkt ook nog eens erg simpel te zijn. Je hebt slechts 4 ingrediënten nodig!
We hebben ditmaal een dessert gemaakt. Gebaseerd op een recept van Simone van den Berg van 'Simone's Kitchen'. Een zoete pannacotta waarin de smaak van onze groene thee 'China Sweet Osmanthus' goed naar voren komt. Lees verder hoe je ook zo'n heerlijk toetje op tafel zet.
Een heerlijk vleesgerecht. Wanneer je kiest voor een gebraad rosbief is een verse muntsaus met pepermuntthee een rijke aanvulling. Lees hieronder hoe je dit gerecht klaarmaakt.